К основному контенту

Посібники для ЗНО

Тести ЗНО Жовтобрюх В. Ф., Паращич В. В. 2014 рік скачати

Чудовий підручник із тестами для підготовки до ЗНО 2014 з української мови та літератури. 7 різних варіантів у форматі ЗНО з відповідями допоможуть тобі значно краще підготуватися до справжнього тестування. Посібники видавництва “Літера” уже ось як декілька років, завдяки своїй якісні продукції, допомагають абітурієнтам із здачею ЗНО.

О. М. Авраменко. УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА Міні-конспекти для підготовки до ЗНО. 2013

Посібник призначений для опрацювання учнями матеріалу після прочитання художнього тексту. У міні-конспектах подано ключові слова, якими визначено літературний рід, жанр твору, особливості стилю, зазначено його тему та ідею. Основну частину посібника становить цитатний матеріал і літературні диктанти.

Білецька О. Українська мова: Тестові завдання. 2010

У посібнику подані тестові завдання з української мови для підготовки учнів загальноосвітніх навчальних закладів до зовнішнього незалежного оцінювання. Пропонований у посібнику матеріал допоможе повторити, узагальнити й систематизувати знання з української мови. Згідно з вимогами Програми ЗНО з української мови та літератури, учасники зовнішнього незалежного оцінювання повинні:

Лисиченко Л. А., Українська мова. Практикум. 10–11 класи. 2008

У посібнику подається навчальний матеріал з усіх розділів українського мовознавства, що вивчається протягом шкільного курсу мови: фонетика й орфоепія, лексикологія і фразеологія, орфографія, морфологія, синтаксис і пунктуація, практична стилістика.

Нікішина Т. В. Українська мова. 9–11 класи. Тренувальний зошит. 2010 р.

У робочому зошиті вміщено завдання для перевірки сформованості мовних знань і вмінь учнів 9–11 класів, розроблені відповідно до методичних рекомендацій Міністерства освіти і науки України щодо використання тестових технологій у процесі вивчення української мови, та тексти і тестові завдання для перевірки результатів мовленнєвої діяльності.

Українська мова та література. Довідник. Завдання в тестовій формі. І частина

Мета цього навчального посібника — допомогти майбутнім учасникам зовнішнього незалежного оцінювання самостійно підготуватися до виконання тестів з української мови та літератури. Матеріал збірника укладено відповідно до чинних програм з української мови і літератури для середніх загальноосвітніх навчальних закладів і програми ЗНО.


Українська мова і література. Експрес-підготовка до ЗНО

Електоронна версія посібника “ Українська мова і література. Експрес-підготовка. НОВА СПЕЦИФІКАЦІЯ 2012” безкоштовно прямим посиланням.  Досить хороший посібник у якому зручно викладається матеріал. Після кожної теми подаються тести для кращого засвоєння матеріалу  

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Експрес-уроки української мови Олександра Авраменка

Урок 215. Що означає вислів НА РУКУ КОВІНЬКА? Урок 214. Що таке ГАЙ і ДІБРОВА? Урок 213. Одягати чи надівати? Урок 212. Уїхав до моря чи ПОїхав? Урок 211. Бігборд чи білборд? Урок 210. Один і той самий? Ні! Урок 209. Вмикач чи вимикач? Урок 208. Купляти чи купувати? Урок 207. Ріка чи річка? Урок 206. Наступним чином… Яка помилка в цій сполуці слів? Урок 205. ФенОмен чи феномЕн? Урок 204. Слово “дунай” можна писати з малої літери… Коли? Урок 203. ОДНОФАМІЛЕЦЬ? Урок 202. Ревіти білугою… У чому помилка? Урок 201. МУШУ чи МАЮ працювати? Урок 200. Сир чи творог? І що таке НАБІЛ? Урок 199. КілОметр чи кіломЕтр? Урок 198. Адрес чи адреса? Урок 197. ЛікАрський чи лІкарський? Урок 196. Цигарки курять чи палять? Урок 195. Світлано, Ви щаслива (чи щасливі)? Урок 194. Хто такий БРОВАР? Урок 193. Префікс З- чи С-? Урок 192. Історія вислову ГРОШІ НЕ ПАХНУТЬ Урок 191. Прізвище, а потім ім’я чи навпаки? Урок 190. Хто придумав слово ПРОМІНЬ? Урок 189. ЗгОдний чи згІдний? Урок 188. Що означає НАРАЗІ? У

Тренажери з української мови та літератури

1.  arealme.com Онлайн-тест словникового запасу. Доволі простий тренажер, який нещодавно був дуже популярним серед користувачів українського Facebook. Як серйозне джерело підготовки його навряд чи можна розцінювати, але приблизно оцінити багатство свого словника – це завжди цікаво. І не забувайте позмагатись із друзями :) 2.  webpen.com.ua Комплексний тренажер з української мови. Поєднує компактний виклад теоретичного матеріалу із великим обсягом практичних завдань. Ви зможете перевірити свої знання із фонетики, лексики, орфографії та культури мова. Чудовий додатковий засіб перевірки й засвоєння знань у підготовці до ЗНО з української мови. 3.  ukr-mova.in.ua Зручний і красивий ресурс із великою базою вправ, головний акцент яких  - допомогти розібратись зі «складними випадками». Часто найбільш поширені помилки із поясненнями ви могли бачити у сторінках соцмереж. Також радимо слідкувати за оновленнями блогу на цьому сайті, де у компактній ілюстрованій викладено багато орфогр

Як підготуватися до ЗНО за 30 днів

Читати всі підручники і ходити на курси , або до репетитора вже явно пізно. Тому постарайтеся потренуватися розв’язувати самі тести ЗНО. Зробити це можна, наприклад, за допомогою ось  цього сайту  (тести минулих років). Візьміть секундомір і спробуйте за допомогою нього визначити , за скільки Ви проходите той чи інший тест? Постарайтеся вкластися у відведений час. Не нервуйтеся – це для тих , хто готувався весь рік і тепер вже багато чого знає. Такий народ, зазвичай нервує тому, що їм здається , що вивчили вони все, крім того , що справді буде потрібно. Оцінка ЗНО – досить відносна . Вона залежить не стільки від того , як Ви знаєте предмет , скільки від того , наскільки його знають (або не знають) інші. І ще – від того , як Ви вмієте проходити тести. Головне у підготовці та на самому тесті зберігати холоднокровний спокій. Пройшли пробні або онлайн тести – подивилися правильні відповіді – визначили ” слабкі місця ” – почитали підручник – знайшли відповіді . На